Lift mee op het succes van Amazon

Zet je aanbod in de etalage voor miljoenen bezoekers

Amazon is de grootste online retailreus ter wereld. Staat jouw assortiment op Amazon, dan bereik je mega veel potentiële klanten: elke maand krijgt de webwinkel meer dan 197 miljoen bezoekers wereldwijd. Meeliften? Ja, dus. Maar doe het goed. Hoysem helpt je succesvol op Amazon.

Het begint met je account op Amazon, je assortiment op de juiste manier publiceren en publiek trekken. Vanaf daar bouwen we verder met recensies en optimalisaties aan een Amazon-etalage waar het storm loopt.

Bereik je klanten met Amazon Ads

Maak je actieplan voor Amazon

Als je start met verkopen op Amazon, wil je er natuurlijk meteen het maximale uit halen. Dat begint bij je aanbod. Wij helpen je met de juiste koppelingen om jouw producten goed op Amazon te krijgen. Done? Dan begint het echte werk. Want wil je écht gaan knallen in de grootste webwinkel ter wereld? Dan fluisteren wij: ‘ga adverteren’.

Amazon Ads heeft veel verschillende advertentiemogelijkheden die ervoor zorgen dat jouw aanbod niet ligt te verstoffen – maar wordt bekeken, opgepakt en in winkelmandjes wordt geklikt. Van Amazon Sponsored Products en Brands tot Amazon display advertising. Hoysem zet de mix in die jou het hardst laat groeien op Amazon.

Eerlijke online marketing

Zoals het hoort

Zonde hè? Als de resultaten van je online marketing je wéér teleurstellen. Ligt het aan je eigen verwachtingen? Of aan je huidige online marketing bureau? Eén ding is zeker. Je bent er klaar mee. Tijd voor het echte werk. Want als echt bedrijf wil je ook echte online marketing. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet weer teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Flexibele contracten

Eerlijke tarieven

Transparante werkwijze

10+ jaar ervaring

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

Eerlijke online marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes