Zo werkt affiliate marketing

Affiliate marketing is razendpopulair. Veel startende adverteerders kiezen voor affiliate marketing, maar ook gevestigde namen hebben het in hun online marketingmix. Waarom? Je hoeft geen grote zak geld mee te nemen en haalt al snel een mooie ROI.

Het werkt zo. De producten van jouw webshop (adverteerder) worden gepromoot via een link op andere websites (publishers). Bijvoorbeeld een link in een blog naar jouw webshop waar bezoekers meteen jouw product mee kunnen bestellen. Verkoop je via die link? Dan betaal je bijvoorbeeld 8% commissie. Verkoop je niks? Dan betaal je ook niks.

Daarom doe je
het met Hoysem

Je werkt samen met de grootste affiliate partner in Europa

Je profiteert van onze exclusieve partnerships

Je krijgt via ons de scherpste fees en kortste contracten

Wereldnetwerk Webgains

Promoot je aanbod via één overzichtelijk platform. Webgains is een ijzersterk affiliatenetwerk in meer dan 150 landen. Niet voor niks promoten al meer dan 1.800 adverteerders hun aanbod bij ruim 250.000 geselecteerde publishers. Webgains staat zelf in contact met al die publishers, in tegenstelling tot veel concurrenten. Daardoor onderhandelen ze sneller en beter. Webgains zorgt ook voor de technologie, de tracking en monitoring. Jij ziet je omzet stijgen.

Rechtstreeks via Webgains of via Hoysem?

Als exclusieve en grootste partner van Webgains start je via Hoysem extra voordelig met affiliate marketing:

Je investering is
maar € 99,- p/m

(i.p.v. € 195,- p/m rechtstreeks)

Je contract
loopt 6 maanden

(i.p.v. 12 maanden rechtstreeks)

Je commissie ligt
gemiddeld 20% lager

Leun lekker achterover (optioneel)

Ga je lekker na de eerste maand evaluatie die je van ons krijgt? Dan is het slim om ook het beheer van je affiliate marketing uit te besteden aan Hoysem. Want de adverteerders die zorgen voor continuïteit in hun programma, laten de beste resultaten zien.

Voor slechts € 2.400,- per jaar (dat is omgerekend maar € 200,- per maand) beheren we jouw affiliate programma, van de onderhandelingen om de beste deals te scoren tot je marketingkalender. Ook optimaliseren we je promotiemateriaal van tekstlinks tot kortingscodes, zodat je op de top blijft presteren. Adverteer je al via Webgains en wil je nog meer resultaat? Dan is ons beheer ook een slim idee.

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

Eerlijke online marketing

Daag ons uit!