Zo werkt affiliate marketing

Affiliate marketing is echt razendpopulair. Veel nieuwkomers in de business gaan ervoor, maar zelfs de grote jongens hebben het opgenomen in hun online marketingstrategie. Waarom? Omdat je niet met een dikke portemonnee hoeft te zwaaien en toch snel een leuke ROI binnenhaalt.

Zo werkt het: De producten die je verkoopt in je online shop (als adverteerder) worden gepromoot via links op andere websites (die van publishers dus). Denk aan een link in een blog die rechtstreeks naar jouw shop leidt, zodat bezoekers meteen kunnen shoppen. Als er iets verkocht wordt via zo’n link, betaal je een percentage als commissie. En als er niks verkocht wordt, kost het je ook niks. Easy peasy!

Daarom doe je
het met Hoysem

Je werkt samen met de grootste affiliate partner in Europa

Je profiteert van exclusieve partnerships

Je krijgt via ons de scherpste fees en kortste contracten

Wereldnetwerk Webgains

Promoot je aanbod via één overzichtelijk platform. Webgains is het affiliatenetwerk in meer dan 150 landen. Niet voor niks promoten al meer dan 1.800 adverteerders hun aanbod bij ruim 250.000 publishers. Webgains zorgt ook voor de technologie (tracking en monitoring). Kies voor ons als je affiliate partner en zie hoe je omzet door het dak gaat!

Rechtstreeks via Webgains of via Hoysem?

Als exclusieve en grootste partner van Webgains start je via Hoysem extra voordelig met affiliate marketing:

Je investering is
maar € 99,- p/m

(i.p.v. € 195,- p/m rechtstreeks)

Je contract
loopt 6 maanden

(i.p.v. 12 maanden rechtstreeks)

Je commissie ligt
gemiddeld 20% lager

Haal het maximale eruit wat erin zit

Voor maar € 2.400,- per jaar (dat komt neer op slechts € 200,- per maand) regelen wij je hele affiliate programma. Van het onderhandelen van de beste deals met publishers tot aan je marketingplanning. We finetunen ook je promotiemateriaal, zodat je altijd topresultaten boekt. Ben je al actief via Webgains en wil je nog meer uit je campagnes halen? No worries, wij kunnen ook jouw affiliate programma overnemen.

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!