Efficiënt adverteren op Facebook en Instagram

Bepaal zelf je budget, je doel en je doelgroep

Iedereen zit op Facebook of Instagram. Jouw doelgroep dus ook. Wil je jouw naamsbekendheid vergroten of nieuwe klanten winnen? Dan moet je daar zijn waar ze zitten. Met Meta Ads bepaal je zelf wie je wil bereiken, wat je wil bereiken en voor hoeveel budget.

Met Hoysem helpen we je alles uit jouw advertentiebudget te halen voor Facebook en Instagram. We bepalen samen met jou je doelen en KPI’s en adviseren je op welk kanaal je moet adverteren. Dan kaderen we je doelgroep af op leeftijd, locatie en interesses om elke euro zo efficiënt mogelijk in te zetten. Tekst en beeld klaar? Scrollen maar.

Zo pakken we Meta Ads aan

Testen, testen, testen

Kijk. Dat is nou het mooie aan adverteren op Meta. Je maakt gebruik van een enorme schat aan data voor het samenstellen van je doelgroep. En als je campagne draait, zie je precies hoe het gaat. Zo kun je continu bijsturen en bijschaven. En dat is dan ook wat we voor je doen!

We zetten je campagnes op en testen wat wel en niet werkt. Moeten we doelgroepen aanpassen? Of kan je advertentie sterker in tekst en beeld? We testen meerdere varianten om te kijken welke advertentie jou het meeste resultaat opleveren. En daar pakken we op door.

E-commerce marketing

Zoals het hoort

Zonde hè? Als de resultaten je wéér teleurstellen. Ligt het aan je eigen verwachtingen? Of aan je huidige online marketing bureau? Eén ding is zeker. Je bent er klaar mee. Tijd voor het echte werk. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Ready om je e-commerce strategie naar een hoger level te brengen? Laat van je horen!

Geen wurgcontracten

Eerlijke tarieven

Transparante werkwijze

15+ jaar ervaring

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes