10
Als trouwe klant van Hoysem kan ik niet anders dan lovend zijn over hun diensten en expertise. Hun aanpak heeft ons online dierenwinkel, VoerOnline, naar een hoger niveau getild. Dankzij Hoysem is de winkelervaring voor onze klanten en hun huisdieren sterk verbeterd. Hoysem heeft ons geholpen met het herinrichten van het navigatiemenu, waardoor ons brede assortiment aan honden- en kattenvoer, voedingssupplementen en snacks nu veel overzichtelijker en toegankelijker is voor bezoekers. De verbeterde webstructuur heeft ook een positief effect gehad op onze vindbaarheid in Google. De SEO-strategie van Hoysem is grondig en effectief gebleken. Ze hebben zich gericht op linkbuilding, content en techniek, wat resulteerde in een gebruiksvriendelijke webshop die zowel voor merkzoekers als oriënterende baasjes gemakkelijk vindbaar is. De nieuwe look van onze webshop is fris en uitnodigend, waardoor klanten gemakkelijker overgaan tot een aankoop. De vernieuwde inrichting zorgt voor een prettige winkelervaring die zowel baasjes als hun huisdieren tevredenstelt. In de afgelopen tijd hebben we kunnen vertrouwen op de expertise en betrokkenheid van Hoysem. Ik raad hun diensten dan ook van harte aan bij andere webshops die op zoek zijn naar een kritische blik en gedegen advies om hun online aanwezigheid te verbeteren.

VoerOnline

VoerOnline
10
Wij hebben nu reeds een jaar gebruik gemaakt van de service van Hoysem. In die tijd zijn onze organische zoekresultaten op de voor ons belangrijke zoekwoorden er erg op vooruit gegaan. Ook hebben wij ons website design geheel laten vernieuwen. Hierbij hebben wij Hoysem de vrije hand gegeven. Zodat zij dit zonder enige concessies aan ons konden doen. Dit heeft zeker bijgedragen aan een hogere conversie. Al met al zijn wij zeer tevreden.

IndoMarmer

IndoMarmer
10
Zeer goed en extreem snel geholpen met een Lightspeed maatwerk functie. Dit bedrijf komt niet praatjes om de prijs omhoog te praten. Ze doen gewoon exact wat je vraagt tegen een normale, schappelijke prijs. Zoek niet verder. Dit is de partij!

Watzalikkopen

Watzalikkopen
10
Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem m.b.t. de site-vitaliteit van c.q. aanwezige CLS-problemen bij mijn website is opgepakt door Hoysem. Snelle interactie. Oog voor details. Luisterend naar mijn probleem en een gerichte aanpak. Na een eerste contact in 2018 wederom in 2021 contact gezocht. Voelde weer als vanouds. Kortom: een aanrader.

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman
10
Na mijn aanmelding, werd ik gebeld. Na een goed gesprek over mijn doel begon Hoysem met het maken van een plan. Mijn website was binnen twee weken online, het was super spannend. Zou ik wel hoog in Google komen? Hoysem gaf mij elke keer het gevoel dat het goed zou komen. Stap voor stap ging mijn website beter scoren. Zeven maanden later sta ik op nummer 1 en stromen klanten binnen. Het mooie is dat we constant in contact zijn en elke keer nieuwe doelen stellen nadat de ene doel is bereikt.

Rijschool Campus

Rijschool Campus
10
Hoysem heeft ons echt naar een beter niveau gebracht. I.v.m. flinke groei hebben wij zelfs afgebouwd met Google Ads in de drukke periodes. Dat was onze doelstelling bij aanvang, dus positief! Daarnaast een vriendelijke en flexibele partij!

De Jong Handelsonderneming

De Jong Handelsonderneming
10
Rotterdamse praatjesmaker die met veel bravoure waarmaakt wat hij belooft.

Barefoot & More

Barefoot & More
10
Paar maanden geleden Stefan benaderd voor de SEO en SEA zaken van mijn nieuwe webshop. Binnen korte tijd zijn er al enkele mooi posities binnen Google behaald. Heel fijn om al meteen resultaat te zien. Samenwerking en communicatie verloopt heel goed. Stefan neemt zelf actief contact op om zaken te bespreken en adviseert je goed. En ook in de avonduren en weekenden gaat het contact gewoon door! Kortom, hier zit je goed voor je online marketing zaken.

Trapleuningexpert

Trapleuningexpert
9
Als ontstopping bedrijf zijn we al 8 jaar actief bezig. Alleen 1 ding op internet vond ons jaren niemand of zeer slecht en na 5 andere bedrijven vooraf eerst afgegaan zijn. Alle eerdere media bureaus thuis uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Hun tactiek handtekening, veel betalen en 0 resultaat en je hoort ze nooit meer. September 2020 nog een laatste investering gedaan bij eerdere SEO bureau 2500,- euro pakketten afgenomen en resultaat wederom 0 en weer om hulp gevraagd. Lachwekkend is dat ze allemaal aan mij de vragen stelden zoals op welke zoekwoorden wil je gevonden worden en hoe zullen we het omschrijven. Zo ook met een nieuwe website kopiëren van de laatste bouwer en wat woordjes veranderen en voor de rest 0 resultaat en daarna wordt er gezegd dan weten we het ook niet meer. Ten einde raad ging ik nu zelf ook maar eens reviews lezen en verdiepte mij in Stefan. Hoe hij zich omschrijft en zijn team, hun werkwijze is en het uitzoeken en geen miljoenen beloven. Ik voelde dat dit goed was. Niks teveel gedacht en gezegd. Direct het contactformulier ingevuld en hij had al veel uitgezocht nog voordat er echt contact was. Dag en nacht houdt deze gast contact en had dit nog nooit op deze wijze mee gemaakt. Ik was gewend aan handtekeningen, veel betalen en daarna hoor je niks meer. Stefan heeft zich zelfs in mijn werk verdiept waar ik zelf niet eens aan gedacht had. De website ongelooflijk professioneel uitgewerkt en heel netjes gebouwd en ook razendsnel. We zijn nu echt nog maar 9 weken echt officieel bezig en we boeken resultaat en dat terwijl dit echt normaal wel maanden nodig hebt tot een jaar. Contactformulier en nu echt nieuwe klanten uit verschillende gemeentes wat eerder nooit was. Stefan zet zijn tanden erin en laat niet meer los en verstaat zijn vak en ook belangrijk de mensen achter het scherm echt met veel dank en veel respect voor iedereen!

Goossens Rioolservice

Goossens Rioolservice
10
Zeer direct, zonder poespas, eerlijk, to the point.

Duverger Home

Duverger Home
10
Sinds onze samenwerking met Stefan is onze shop enorm gegroeid. Hoysem is dé partner voor SEO en technische oplossingen. Altijd goed bereikbaar en razendsnelle oplossingen.

ShoeSupply

ShoeSupply
9
Ik ben erg tevreden over de manier waarop mijn probleem is opgepakt door Hoysem. Vooraf hebben we alle zaken goed doorgenomen en heeft Stefan een stappenplan voorgelegd. Dat plan is Hoysem nu aan het uitrollen. We hebben regelmatig contact over voortgang en onze site wordt ook regelmatig met nieuwe features geüpdatet die anderen gewoon niet hebben. Stefan heeft een eigenwijze kijk op zaken, en dat bedoel ik in de positieve zin van het woord. Tot nu toe mogen de resultaten er zijn.

Plasticz

Plasticz
10
Erg tevreden met de geleverde dienst van Hoysem. Hun werkwijze is erg prettig. Geen 9 tot 5 mentaliteit en je wordt snel geholpen.

Hieppp

Hieppp
10
In 2017 met Hoysem gaan samenwerken om van rootsfashion.nl iets moois te maken. Hoysem heeft een fantastische site gebouwd en alles vanaf de basis super neergezet. Goed in alles meegedacht en een half jaar lang wekelijks/dagelijks telefonisch contact voor een perfecte samenwerking. Zelfs bij het 1-jarig bestaan waar wij de unieke webshop gingen lanceren van de kledingwinkel kwamen de toppers een avondje langs voor de gezelligheid in hartje Amersfoort. Vanaf het begin tot het eind, super service afgeleverd! Dit beviel zo goed, dat ik een jaar later nog een site sleepfast.nl erbij wou hebben. Dit keer niet voor kleding, maar voor onze beddenzaken. Aangezien het vertrouwen er zeker is bij Hoysem, gaan wij het dit keer groot aanpakken! Daar zijn wij nu in volle gang mee bezig, en wat een resultaten worden er geboekt! Niet normaal goed! Ik liep al jaren lang met de gedachten in mijn hoofd om van ons familiebedrijf dat al 27 jaar met de fysieke winkels vlekkeloos loopt, om daar online mee te knallen. Eerder ben ik nooit de juiste partner tegengekomen, maar nu met Hoysem zijn mijn dromen werkelijkheid geworden. Goed, duidelijkheid en na 1,5 jaar samenwerking weet ik uit eigen ervaring dat dat Hoysem 100% eerlijk is. Je besteed de marketing uit en het gaat om veel geld, dus dan wil je ook dat het goed gebeurt en eerlijk. Bij Hoysem ben je bij het juiste adres!

Sleepfast

Sleepfast
10
Word goed met je meegedacht, en qua campagnes en SEO geen betere van te vinden!

Kentekenplaatdrukken

Kentekenplaatdrukken
10
Kreeg mijn artikelen snel terug zodat ik snel weer door kon met mijn project. Artikelen waren prima geschreven. Goed genoeg voor waar ik het voor nodig heb!

VekaBest

VekaBest
10
Fantastische service, brede kennis van zaken, geen 9 tot 5 mentaliteit. Beseffen dat er noodsituaties kunnen ontstaan waarbij snel gehandeld dient te worden. Waar vele andere partijen na 17 uur niet meer bereikbaar zijn en jou dus niet meer van dienst kunnen zijn (niet meer van deze tijd, e-commerce gaat 24/7 door), onderscheid Hoysem zich door altijd 'stand-by' te staan, erg prettig en professioneel! Ga zo door!

Feestbazaar

Feestbazaar
10
We zijn erg tevreden over Hoysem. Ze pakken zaken snel op en zijn duidelijk in hun communicatie. Ook als iets niet helemaal volgens plan verloopt wordt het snel en professioneel opgelost. Zeker aan te bevelen!

Sillaacapulco

Sillaacapulco
10
Heel proactief en meedenkend. Geen onnodige accountmanagers, en andere wassen neuzen ze doen gewoon wat ze zeggen. Prettig in omgang en perfect maatwerk afgeleverd voor onze shop! Ik klop zeker weer aan bij Hoysem voor nieuw werk.

Panelzz

Panelzz
10
Best of the best. De service die Hoysem levert is onovertrefbaar. Super snel antwoord en echte oplossingen. Een keer hadden we problemen met onze webshop op een zondag. Ik stuurde een mail met onderwerp 'HELP'. Iets later was het opgelost. Deze firma is niet gewoon een aanrader, het is gewoon een must. Kortom: zoek je een echte professionele e-commerce partner? Niet twijfelen. Hoysem!

Herbalife

Herbalife
9
Ze denken met je mee, prettig contact, kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Dekbedovertrekken & Zo

Dekbedovertrekken & Zo
10
Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar mee denkt, eerlijk is, ook als iets niet kan of praktisch is. Géén "9-5 mentaliteit", creatief, slim en niet onbelangrijk, komt afspraken na en communiceert efficiënt!

Condoom Anoniem

Condoom Anoniem
9
"Ieder zijn vak" hoor ik Stefan zeggen en dat is zeker waar. Stefan weet wat hij doet en doet dat met passie. Wij zijn enorm blij met het resultaat.

Gavetas

Gavetas
10
Vakkundig en snel. Zeer tevreden!

Schatting en Stoer

Schatting en Stoer
10
Zeer betrouwbaar. Snel antwoord en staan dag en nacht voor je klaar.

Gameland Groningen

Gameland Groningen
8
Leuke mensen prettig in de omgang en hebben kennis van zaken.

Belle Epoque

Belle Epoque
9
Uitstekende communicate, zeer snel antwoord, kennis van zaken. Werk nog niet zolang samen met Hoysem maar tot nu toe loopt alles prima. Voor onze Google campagnes is het nog te vroeg om besluiten te maken maar ik zie positieve en goede beslissingen.

Mingtea

Mingtea
10
Snel, efficiënt, responsive. Echt goed. Niet te veel klanten aan nemen, anders hebben jullie geen tijd meer voor ons.

Ecotone

Ecotone
10
Wij doen nu 2 maanden zaken met dit bedrijf en zijn bijzonder tevreden. Zowel over de prijzen, de kwaliteit van de diensten maar ook zeker over de perfecte communicatie. Wij raden u Hoysem ten zeerste aan.

Karo Art

Karo Art
10
Zeer kundig, altijd bereikbaar, denkt actief met ons mee. Aanrader!

FOLC

FOLC
10
Zeer correct, goed en leuk contact wat echt een pre is bij een partner die je toch min of meer de sleutel van je site geeft. Bij Hoysem nemen ze echt de tijd voor je, snappen ze het spelletje, de materie en denken mee. Wanneer je veel wensen hebt is het een investering maar op de lange termijn betaald zich dat zeker uit. Niets is te gek en alles kan gedaan en gemaakt worden.

Junai

Junai
10
Dankzij Hoysem heeft onze website een professionele en moderne uitstraling gekregen. Daarnaast hebben zij 100% maatwerk geleverd en de functionaliteit verbeterd. Wij danken Molders Media voor de professionaliteit en kwaliteit. Niets is te gek of onmogelijk, Hoysem maakt het mogelijk!

By Kelsha

By Kelsha
10
Snelle response + aanpassingen in webshop zijn goed en snel gerealiseerd.

Fabion

Fabion
10
Snelle service en verstand van zaken top!

De Boer Dental

De Boer Dental
10
Hoysem heeft ons enorm geholpen waar wij vast liepen in het design van onze webshop. Daarnaast was hij zo attent om eveneens te helpen en mee te denken de klantbeoordeling widget aan te passen zodat deze veel beter past in de stijl van ons template. Top gedaan, je gaat van ons horen Stefan, de volgende keer als we weer klaar zijn voor nieuwe aanpassingen!

Tuinmeubelhoesshop

Tuinmeubelhoesshop
10
Zeer betrouwbaar bedrijf, staat altijd voor je klaar. Voelen ook precies aan wat de klant wilt en wenst. Ben blij dat er ook eerlijke mensen in deze branche zijn.

Biggymanskleding

Biggymanskleding
10
Met dank aan Hoysem snel en betaalbaar een volgende stap kunnen zetten in de automatisering van onze webshop. Korte communicatielijn en duidelijk kennis van zaken.

TelecomShop

TelecomShop
10
Volledig positief. Doet regelmatig opdrachten voor ons. Voert deze altijd correct en tijdig uit.

Boozyshop

Boozyshop
10
Helder en duidelijke communicatie. Komen netjes hun afspraken na.

Vita5

Vita5
10
Zeer snel en adequaat. Een soepele samenwerking die zeldzaam is. Gewoon top!

Staalkabelstunter

Staalkabelstunter
10
Wat ik erg fijn is een duidelijk en helder advies. Geen wazige terminologie, maar gewoon simpele taal waarachter serieus denkwerk schuil gaat. Stefan heeft voor ons het complete design gedaan, aantal maatwerk aanpassingen en helpt met SEO/SEA. Alles werd opgeleverd op, of voor de afgesproken datum. Er is geen deadline gemist en alles is volgens afspraak gegaan.

Beste Dekbed

Beste Dekbed
10
Zeer snelle service, worden we erg blij van. Een aanrader!

De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek
10
Top gast, top bedrijf!

Naturaplaza

Naturaplaza
9
Stefan neemt echt de tijd voor de klant en geeft deskundig advies. Professioneel, snel en komt gemaakte afspraken ook na. Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen. In de toekomst gaan wij zeker meer gebruik maken van Hoysem.

LeopoldFlora

LeopoldFlora
10
Service bestaat nog! Een aanrader, ook buiten kantooruren staan ze voor je klaar en wordt je snel en prettig geholpen.

Stoffen Online

Stoffen Online
10
Mijn vragen werden direct beantwoord, en de opdracht werd snel afgehandeld. Toppie!

Just Smoke Green

Just Smoke Green
10
Snelle service. Na het inbouwen van snippets de volgende dag al resultaat in Google.

Chick-a-dees

Chick-a-dees
10
Er wordt zeer snel en vriendelijk gereageerd. Komt betrouwbaar over. We zullen als dat zo uitkomt best weer een keer bij ze terugkomen.

De Vrolijke Engel

De Vrolijke Engel
9
De communicatie loopt makkelijk en snel. Stefan is erg duidelijk in z'n advies en gaat voor een goed resultaat op de lange termijn i.p.v. even snel een opdracht scoren.

Beds & Bedding

Beds & Bedding
10
We zijn onlangs met dit bedrijf gestart. De online resultaten zijn gelijk zichtbaar verbeterd! Een aanrader dus.

De Roos Schoenen

De Roos Schoenen
10
Zeer snelle reactietijd, scherpe prijzen en zeer veel in house en up-to-date kennis.

KalenderWereld

KalenderWereld
10
Stefan is vlot en helder in de communicatie, dit zorgde ervoor dat mijn wensen snel door hem geoffreerd konden worden. Hij heeft verstand van zaken en dacht met zijn expertise mee op punten die ik wellicht anders kon aanpakken. Het werk wat Stefan heeft opgeleverd is van uitstekende kwaliteit en dat alles binnen 7 werkdagen. Voor het geld wat hij voor zijn dienstverlening vraagt, kan ik je garanderen dat je de beste kwaliteit ervoor terug krijgt. Hiermee zeg ik niet dat Stefan duur is, maar juist boven zijn prijsklasse performed. Ik ben zeer tevreden en zou zo weer mijn werk door Stefan laten doen. Hartelijk dank voor de spetterende service!

Koopjesbird

Koopjesbird
9
Erg flexibel! Erg snel met het uitvoeren van taken.

Hairextensionsonline

Hairextensionsonline
10
Snelle reacties op vragen, opdrachten worden zeer snel uitgevoerd.

Betuws Buitenspeelgoed

Betuws Buitenspeelgoed
10
Hoysem is voor ons de perfecte partner. Bij vragen kan je ze altijd bereiken en hebben alle tijd om alles uit te leggen. Niets is teveel en doen wat ze zeggen. Tevens heeft Hoysem voor ons diversen blogs geschreven en hebben zeker hun doel bereikt. Top service en ga zo door!

Copa Sportprijzen

Copa Sportprijzen
10
De voorbije weken heb ik verscheidene marketingprojecten met Stefan behandeld en telkens met groot succes. De vragen wordt uitgebreid, snel en kwalitatief behandeld. Iets wat in de e-commerce toch echt wel belangrijk is. Ik kan er niets slecht over zeggen en raad Hoysem zeker aan.

Belgian Beer Factory

Belgian Beer Factory
10
Stefan heeft mij zeer snel geholpen, er was nogal wat verkeerd ingesteld en hij heeft het dezelfde dag nog in orde gebracht!

Mikado

Mikado
10
Vandaag aangevraagd en binnen een paar uur de Google Rich Snippets gerealiseerd. Helemaal top, zo zie ik het graag!

Hardware Deals

Hardware Deals
10
Hele korte en goede communicatie, snelle antwoorden en altijd op de afgesproken tijd voltooiing van de opdracht en wat ons ook heel erg aansprak aan het bedrijf dat je er ook terecht kan voor een heel breed aanbod van diensten zoals, website ontwerp, goede SEO content geschreven, etiketten ontwerp, logo ontwerp, flyer ontwerp en drukken, professionele product foto's niks is teveel voor hun ze proberen mee te denken en tot een goede uitvoer te brengen, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen en wij zullen zeker nog van hun diensten gebruik maken, bedankt Stefan!

JM Reishi

JM Reishi
10
Stefan is een gedreven persoon die zijn werk goed verstaat. Hij doet er alles aan om de optimalisatie goed uit te voeren zodat je snel profijt van zijn werkzaamheden zult hebben.

De Hollandse Klompenwinkel

De Hollandse Klompenwinkel
10
Stefan is heel enthousiaste en heeft een pro-actieve houding, dus probeert echt mee te denken. Hij communiceert duidelijk en reageert snel op vragen. En het werk wordt ook snel uitgevoerd. Echt veel betere instelling dan bij vergelijkbare concurrenten.

Dekzeilenshop

Dekzeilenshop
10
Geweldige dienstverlening bij Hoysem. Stefan en zijn team zijn echte specialisten op het gebied van SEO en internetmarketing.

Lornah Sports

Lornah Sports
10
Eerste keer zaken gedaan met Hoysem maar zeker voor herhaling vatbaar. Meedenkend, snel en betaalbaar. Onze template is snel en vakkundig aangepast.

Glowspecialist

Glowspecialist
10
Vriendelijk, geen 9 tot 5 mentaliteit en schakelen snel.

Fresh Next

Fresh Next
10
Denkt mee, adviseert goed, prettige gesprekspartner met verstand van zaken. Weet uit eigen ervaring hoe een webshop werkt. Ik beveel Stefan van harte aan.

Petsonline

Petsonline
10
Ik hoop zo dat mijn concurrenten Stefan niet vinden, want hij is mijn geheime wapen in de strijd om topposities in de organische resultaten in de zoekmachines. Met de resultaten van zijn SEO teksten heeft Hoysem mij boven verwachting verrast. De resultaten zijn snel merkbaar. De communicatie is eerlijk, snel en duidelijk. Kritiek vat Stefan positief op om zo het beste eindresultaat te bereiken. Denkt graag mee om je te helpen groeien. Dit bedrijf is echt een aanrader, maar niet voor mijn concurrenten natuurlijk!

Autoglas Concurrent

Autoglas Concurrent
9
Zeer te spreken over het resultaat. Ik raad iedereen Hoysem aan!

Knufknuffels

Knufknuffels
10
Stefan is snel, goed in communicatie, betrouwbaar en zeer vakkundig.

Sani Dream

Sani Dream
10
Hoysem hebben wij ingeschakeld voor onze webshop en sinds wij kennis hebben gemaakt met elkaar is onze webshop flink onderhanden genomen. Stefan komt zijn afspraken snel na en zorgt ervoor dat de vindbaarheid toeneemt. Ook onze Google Ads kosten zijn maandelijks gedaald en de omzet is er niet minder door geworden. Wij zijn toe nu toe erg tevreden met de resultaten.

Nuru Massage

Nuru Massage
10
Zoals steeds werden we snel en vakkundig geholpen door Stefan. Communicatie verloopt ook zeer vlot en er wordt tijd genomen om te luisteren naar de noden.

Onlinemattenshop

Onlinemattenshop
10
Steeds bereikbaar en zeer vlotte communicatie , Wij maken reeds langere tijd gebruik van de diensten van Hoysem en zijn zeer tevreden van de afgeleverde werken. Stefan weet waar over hij praat en denkt mee vooruit.

Megatip

Megatip
10
Prima service, en knowhow. Geen bullshit!

Nordic New

Nordic New
10
Snel, duidelijk, en fijn om mee te werken.

Hi-Stands

Hi-Stands
10
Fijn contact, ook snelle reactie. Vriendelijke tarieven en wat ze doen werkt ook nog perfect!

Zosan

Zosan
10
Snelle levering, goede communicatie, en weet waar die over praat. Geweldig bedrijf en is echt een aanrader!

Borenshop

Borenshop
10
Stefan is een vakman! Weet waar hij het over heeft en helpt ons altijd met vragen over SEO. Mede dankzij hem worden wij goed gevonden. Stefan schrijft voor ons ook blogs en daar zijn we ook zeer content mee.

Dekokendwatersite

Dekokendwatersite
10
Ik zou niet weten wat er beter kan, alles is echt zoals ik het graag zie dus niet anders dan lof!

Itely Hairfashion

Itely Hairfashion