Van social naar MAX e-commerce

Zo ziet 2 jaar groei eruit

Barefoot & More werkt sinds 2019 met Hoysem. We houden van snel scoren, om daarna samen structureel te blijven winnen. Dat lieten we zien. We zetten social media serieus in en dat had meteen effect. Daarna gingen we met Google Ads aan de slag, met dezelfde uitschieters. Vanuit die lekkere groei konden we met ons MAX e-commerce pakket werken aan alle andere kanalen van de webshop. Met een betere structuur, effectievere landingspagina’s en scherpere targeting doet Barefoot & More nu mee met de grote schoenen webshops die we allemaal kennen en is de omzet vijftien keer zo hoog als in 2019.

Wil je echt doorpakken met je online verkoop schakel Hoysem dan in voor je online marketing. Met hun no-nonsense aanpak maken ze waar wat ze beloven. Vincent

Social Ads

Van smal naar breed

Hoysem won al snel terrein voor Barefoot & More op Facebook en Instagram. Na de snelle groei met specifieke targeting richten we ons nu op meer segmenten, van sneakerliefhebbers tot veganisten – Barefoot & More heeft namelijk ook een lijn met diervrije materialen. Met de juiste social ads voor het juiste publiek winnen we nieuwe bezoekers, die we met retargeting tot nieuwe klanten maken. En we zetten ook nog eens het budget slim in: gebrand op conversie, dus zonder waste aan onnodige funnels. Werkt dat? De cijfers zeggen genoeg: de gemiddelde ROAS is ruim 2500%, voor retargeting zelfs 4000%.

Google Ads

Met een scorende strategie

Als we voor resultaat gaan, gaan we ook voor het maximale. Voor Google Ads en Google Shopping doet onze strategie maand in, maand uit zijn werk met een gemiddeld rendement van 1300%. We richten de campagnes in rond het merk Barefoot & More, rond producten en rond algemene zoektermen met een dynamische campagne. Zo halen we alles uit advertising op Google en wordt Barefoot & More alleen maar bekender en succesvoller.

Affiliate marketing

Beter en eerlijker

Na een aantal jaar affiliate marketing met een eigen partner, koos Barefoot & More er in 2022 voor om het uit te besteden aan Hoysem, de grootste affiliate partner in e-commerce. Via ons exclusieve partnership met Webgains promoten we het assortiment van Barefoot & More nu via de meest relevante publishers tegen de voordeligste tarieven. De vorige partner werkte nog veel met kortingscode-websites, die voor veel onnodige commissies zorgden. Via ons gaat het een stuk eerlijker en de resultaten zijn er ook naar, met een salesgroei die 30% van de totale omzet voor zijn rekening neemt. En de klant? Die heeft er geen omkijken naar, want Hoysem regelt alles.

SEO

Organische omzetrecords

In 2020 hebben we samen met Barefoot & More de eerste stevige stappen gezet om beter vindbaar te raken in Google. Nu staan ze met alle belangrijke zoektermen rond de business, de merken en de producten in de top van de zoekresultaten. Hoysem trok alle SEO-veters stevig aan: zowel de content en linkbuilding als de techniek. Nu haalt Barefoot & More vier keer zoveel omzet uit organisch bereik als in 2020.

Grotere maten

Zo werken we samen

Barefoot & More is explosief gegroeid en kan nu met de ‘grotere maten’ meespelen. Vanuit de stevige basis die we hebben opgebouwd kunnen we hard blijven groeien en het samenspel in MAX e-commerce blijven benutten. Kansen zien en er meteen werk van maken. Daarom zijn wij in onze samenwerking ook ‘grotere maten’ geworden.

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes