Online marketing van beton

Constante groei

Betondingen klopte in 2015 aan bij Hoysem. In eerste instantie om beter te scoren op SEO. Ruim acht jaar later halen we voor Betondingen nog steeds alles uit online marketing, maar nu voor alle kanalen met MAX e-commerce: SEO, Google Ads, Social Ads, retargeting, CRO en e-mailmarketing. We zijn als bureau en opdrachtgever met elkaar meegegroeid. Wat we van Betondingen horen? Dat we hun verwachtingen overtreffen, over de doelstellingen heen gaan en eerlijke prijzen vragen. En als je dan de omzet bijna 14 keer over de kop laat gaan kun je niet anders dan tevreden zijn toch? Lees wat we al hebben bereikt en hoe.

Elk jaar gaan we dik over onze doelstellingen heen. Werken al 6 jaar met volle tevredenheid met Hoysem en hebben ons nog nooit teleurgesteld! Er is geen betere online partner te vinden. Dirk

SEO op zijn slimst

Heersen in Google

Toen Betondingen klant werd bij ons, stond SEO nog wankel. Wij hebben het in beton gegoten. Zo hebben we de webshop laten groeien van 65 naar 793 (!) top-3 posities in Google op relevante termen. Dat maakt ze niet alleen heerser op de markt, maar ook online. Hoe? Door aan alle knoppen te draaien: content, linkbuilding en techniek. We zijn gestart met longtail-zoekwoorden en bijbehorende landingspagina’s – met en zonder koopintentie, maar bovenal met volume. Zo trokken we nieuwe bezoekers naar de shop en laten we jaar in, jaar uit een constante organische groei zien.

Google Ads met een plan

Optimale ROI

Betondingen.nl heeft eindeloos veel betonproducten Van trottoirbanden tot muurafdekkers. Hoe kun je daar slim Google Ads op inzetten? Juist. Door ze in te delen in segmenten en zo je advertentiebudget optimaal te verdelen over de best presterende campagnes. De meest winstgevende ads krijgen meer budget, slapende campagnes schudden we wakker en onderpresterende ads stoppen we niet onnodig geld toe. Zo halen we voor Betondingen gemiddeld uit elke euro die we erin stoppen, 11 euro eruit.

Social Ads, maar dan anders

Winnen door te inspireren

Hoe maak je betonproducten sexy op socials? Laten we eerlijk zijn: niemand wordt meteen warm van betonpoeren en stapelblokken. Hoysem bedacht daar iets op. We verlegden de associatie van beton als bouwmateriaal naar beton als inspiratie voor in je tuin. Voor de echte ‘doorloopproducten’ van Betondingen hebben we advertenties opgezet die je op ideeën brengen. Van een plantenbak tot houtopslagmeubel en zelfs een buitenkeuken: je kunt meer met beton dan je denkt. Betondingen haalt er ook meer uit dan ze dachten: voor elke euro in social ads, kregen we gemiddeld 24 euro terug aan omzet.

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes