Gezien worden

Sterke SEO-content

Boozyshop is ontstaan in 2008 als webshop voor make-up. Nu kun je er ook veel accessoires en producten voor haarverzorging en huidverzorging kopen en won de shop de ABN Amro Webshop Awards in de categorie ‘persoonlijke verzorging’. In 2015 meldden de eigenaren zich bij Hoysem, om te werken aan betere vindbaarheid in Google. Het ontbrak vooral nog aan content. Om onze SEO-strategie kracht bij te zetten, ontwikkelden we sterke teksten voor alle categorieën van Boozyshop en gaven zo de hele webshop een (face)lift in Google!

Volledig positief. Doet regelmatig opdrachten voor ons. Voert deze altijd correct en tijdig uit. Sharmany

Stijgende lijn

Vanuit de foundation

Als webshop in de groei is het slim om te investeren in SEO, want ondanks dit strategische kanaal kun je toch relatief snel resultaat zien. Na ons uitgebreide zoekwoordenonderzoek konden we de huidige content een spiegel voorhouden en zagen we welke productcategorieën wat foundation konden gebruiken. Op belangrijke zoektermen met hoge concurrentie, zoals ‘make-up’ en ‘make-up kwasten’, boekten we zo snel winst en lieten de organische resultaten van Boozyshop sindsdien een mooie stijgende lijn zien.

Lightspeed

Doorgroeien

Als Lightspeed-partner juicht Hoysem het natuurlijk toe als klanten voor dit e-commerceplatform kiezen. In 2015 stapte Boozyshop over op Lightspeed en sorteerde zo voor op nog meer groei. Nu draaien er drie Boozyshops op Lightspeed: de Nederlandse, Belgische en de .com. Met Lightspeed profiteert de webshop nu onder meer van snellere laadtijden en gebruiksvriendelijker onderhoud. Het ziet er ook nog eens goed verzorgd uit – en laat dat nou net bij Boozyshop passen.

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes