Mega-migratie

Van Magento naar Lightspeed

Condoom Anoniem is in 2004 opgericht en is nu de grootste online condoom specialist van Nederland en België. Ze verkopen ook glijmiddel, massageproducten, zwangerschapstesten, SOA-testen en toys. Na een sterke introductie via onder meer TV en radio zijn ze een gevestigde naam online. De webshop was gebouwd op Magento. Toen de nieuwe versie van het e-commerceplatform uitkwam (2.0), wilde Condoom Anoniem niet verder met Magento. Toen kwam Hoysem in beeld.

Bijzonder fanatiek en enthousiast team dat actief met de webshop-eigenaar mee denkt, eerlijk is, ook als iets niet kan of praktisch is. Richard

Migreren zonder gedoe

Met behoud van waarde

Als Lightspeed-experts konden wij Condoom Anoniem helpen met een soepele overstap naar Lightspeed Commerce. Voor een eerlijke prijs: er lag een offerte van een concurrent van anderhalve ton, wij doen het voor een fractie daarvan. En goed ook. We migreerden de volledige webshop met het menu, de productcategorieën en het design naar Lightspeed. Als SEO-specialisten weten we natuurlijk precies hoe je je zorgvuldig opgebouwde SEO-waardes behoudt bij zo’n grote verhuizing. Condoom Anoniem draait door op een snel nieuwe platform en doet het op Google nog even goed (en zelfs beter!).

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes