Slimme strategie

En steengoede SEO

Er was werk aan de webwinkel toen IndoMarmer zich bij Hoysem meldde. De shop werd niet goed geïndexeerd door Google, verkeerde producten werden gevonden en de categorieën rankten niet. De posities in de zoekresultaten waren dan ook niet best, dus liet IndoMarmer veel klandizie liggen. Aan Hoysem om daar wat aan te doen! We analyseerden daarbij de markt en concurrentie en zagen dat IndoMarmer veel meer uit haar niche kon halen, door op zoektermen met marmer en natuursteen te focussen en zo de sterke concurrentie te slim af te zijn. Dat heeft gewerkt!

Onze organische zoekresultaten op de voor ons belangrijke zoekwoorden zijn er erg op vooruit gegaan. Frank

Stunten met SEO

Meer dan 150 top 3-posities

Na een goed zoekwoordenonderzoek, wisten we op welke termen we IndoMarmer konden laten winnen. We hebben de website opnieuw gecategoriseerd op basis van de zoekwoorden, daarop de matchende content geschreven en linkbuilding ingezet op de belangrijkste categorieën. Met een custom sitemap maakten we indexatie op de juiste producten nog makkelijker. Het resultaat? IndoMarmer steeg van 22 naar 154 top-3 posities in Google. Reken maar uit hoeveel klanten dat zijn die nu hun weg vinden naar de shop.

Webshop op de schop

Overtuigende UX

IndoMarmer gaf Hoysem carte blanche om de webshop te vernieuwen. We namen het webdesign onder handen met nieuwe branding en betere UX. Nu staat er een webshop die gebruiksvriendelijk is voor bezoekers, logisch voor Google en gunstig voor IndoMarmer: de conversie is omhoog geschoten!

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes