Mag het iets meer zijn?

Doe maar kilo’s!

LeJean heeft een ruim assortiment met vlees van topkwaliteit. Zo’n webshop verdient dus klanten. Voorheen werkte LeJean met een ander online marketingbureau, maar daar bleven de resultaten achter. Vanaf begin 2021 heeft Hoysem het slagersmes in handen en dat hebben ze geweten bij LeJean.

Aan alle knoppen is gedraaid en op alle kanalen boeken we dikke winst: alleen al organisch is de omzet in maar twee jaar tijd gegroeid met bijna 250%. LeJean heeft in elk geval zijn gehaktballetje ingeruild voor diamanthaas. Hoe we dat per kanaal voor elkaar hebben gekregen? Lees verder!

Sinds onze samenwerking met Hoysem zien we constante groei in onze webshop. Ook weten ze altijd goed in te spelen op de voor ons belangrijke momenten in het jaar met leuke en goede acties. Wij zijn dik en dik tevreden. Pieter

SEO doet de sales

Heersen in de top 3 van Google

LeJean stond met 30 zoekwoorden in de top 3 van Google toen de slager bij Hoysem aanklopte. Na twee jaar SEO met Hoysem ranken ze met maar liefst 275 zoekwoorden in de top 3. Met onder meer ‘wild vlees’, ‘picanha’ en ‘ribeye’ verleiden ze hordes hongerige klanten tot een bezoek aan LeJean.nl. Dat levert de slagerswebshop ruim 20% nieuwe bezoekers op én een organische omzetgroei van 100% per jaar – elk jaar. Dat is nou winst met een mooie speklaag.

Google Ads met een plan

Maximale omzet

Wat gebeurt er als je je advertising inricht met een goed plan? Voor LeJean hebben we praktisch dezelfde omzet uit Google Ads gehandhaafd, maar dan voor slechts een kwart van de kosten. Een logisch gevolg van een slimme advertentiestrategie rond het merk, producten en algemene zoektermen met een dynamische campagne.

Social Ads, maar dan slimmer

Winactie wint klanten

De slagersbranche kent zijn hoge pieken, zoals het BBQ-seizoen en kerst. Maar de dalen door het jaar heen zijn groot. Op die momenten moet je slim zijn op social. Hoysem bedacht een winactie voor Facebook & Instagram, waarbij vleesliefhebbers een vleespakket konden winnen. De opbrengst? LeJean bereikte 55.000 mensen en won 3.000 leads, die een kortingsbon van 10% kregen om te besteden op LeJean.nl. De kosten? € 300,-. Volgende klant!

E-mailmarketing

Het loopt vanzelf

Hoysem kluift alles van het bot, tot het laatste restje. Dus pakken we ook alle kansen aan om LeJean nog beter te laten draaien. Met e-mailmarketing zetten we in op klantbehoud en herhaalaankopen. En natuurlijk doen we dat zo slim mogelijk, met minimale inspanning en kosten. Zo stellen we onder meer e-mail automations in om klanten terug te winnen en te stimuleren tot een volgende aankoop. Zo bouwen we aan een grotere lifetime value en duurzame omzet voor LeJean.

Een webshop die wint

Nieuwe look & feel

Online marketing heeft pas maximaal effect als de webshop in orde is. Toen LeJean klant werd bij ons, had de webshop veel gebreken. Hoysem vernieuwde de shop met een look & feel die gericht is op conversies. We verbeterden de UX, zodat klanten makkelijker hun weg vinden en bestellen. En elke kans op CRO (​​Conversion Rate Optimization) grepen we aan om alle winst in traffic om te zetten in euro’s.

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes