Van idee naar internetgigant

Met MAX e-commerce

Sleepfast begon als familiebedrijf slimmer dan de grote reuzen. De focus ging volledig op online, met uitmuntende service als troef: altijd bereikbaar, eigen voorraad en snelle levering. Hoysem was vanaf dag één betrokken bij de opbouw van de website en de totale online marketing. Vandaag de dag staat er een merk dat de grote namen in de beddenwereld wakker schudt (en nachtmerries bezorgt). Met een groot team, een nieuw kantoor en zelfs meerdere fysieke shops groeit Sleepfast nog elke dag door. En hard. De klant beloont ons met een 10, wij belonen de klant met omzetrecords waar elke ondernemer van droomt.

Eerder ben ik nooit de juiste partner tegengekomen, maar nu met Hoysem zijn mijn dromen werkelijkheid geworden. Goed, duidelijkheid en na 1,5 jaar samenwerking weet ik uit eigen ervaring dat dat Hoysem 100% eerlijk is. Alex

Google Ads

Altijd zichtbaar

Om snel te groeien met Sleepfast als nieuwe shop, begonnen we met Google Ads. Ondanks de hoge concurrentie en klikkosten, haalden we een gemiddeld rendement van 600%. De strategie was uniek in de branche: maximale zichtbaarheid in Google om snel grote bekendheid op te bouwen, tegen de best mogelijke ROAS. De ads bedienden zoekers zowel op merkniveau als dynamisch op relevante zoektermen. Zo trokken we oriënterende bezoekers en koopklare klanten aan en groeide Sleepfast net zo snel als zijn naam.

Affiliate marketing

Uitgeslapen prestaties

Met affiliate marketing vergroten we het bereik en de bekendheid van Sleepfast via andere relevante websites, met conversie als kers op de taart. De verwachtingen waren al hoog, maar die hebben we zelfs nog stevig overtroffen met uitschieters van +300% boven de doelstelling. Dat is dan ook het mooie van ons exclusieve partnership met Webgains: we zoeken zelf actief naar de beste relevante publishers. Maar ook naar de ruwe diamanten op het web. Dat verklaart deze verrassende resultaten uit affiliate marketing.

SEO

Slimmer dan de concurrentie

Als startende speler moet Sleepfast vechten om gevonden te worden. En dat met de grote gevestigde namen in de beddenbranche. Toch komen we vaak als winnaar uit de strijd. Hoe? Door slim te optimaliseren op zoekwoorden die niet direct op de koopintentie zitten, maar wel veel zoekvolume krijgen. Met relevante artikelen hebben we zo flink meer bezoekers getrokken én Sleepfast een beter imago als slaapexpert bezorgd. Da’s nog eens lekker wakker worden.

Goed uitgerust

Klaar voor meer

Sleepfast heeft enorme stappen gezet. De marketingmachine is compleet uitgerust en draait op volle toeren. We breiden het merk samen verder uit; onder meer in het assortiment. Maar ook op de website, met een configurator voor het samenstellen van je ideale boxspring. En dat voeren we dan uiteraard ook door in onze online marketing. Met marketing automation en e-mailmarketing maken we Sleepfast slapend rijk.

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes