Scoren met SEO

1 euro erin, 62 eruit

Sinds 2020 leunt Trapleuningexpert op de online marketing-diensten van Hoysem. Vanaf de livegang van de nieuwe webshop zijn we gestart met scoren. Eerst door het budget van Google Ads slimmer in te zetten, daarna door SEO aan te pakken, van aansturing op content tot linkbuilding. Al snel bereikten we met Trapleuningexpert de eerste posities in Google op belangrijke keywords en is het bedrijf marktleider op deze termen. En dat in maar 2 jaar! Even voor de beeldvorming: onze SEO-inspanningen leveren nu 1500+ conversies per jaar op. Helemaal organisch. Voor elke euro die we erin stoppen komen er 62 uit.

Sinds de samenwerking met Hoysem is ons bedrijf non-stop gegroeid. Het resultaat? We moeten nu hard op zoek naar extra personeel. En dat binnen een kleine twee jaar. Teun

Omhoog met SEO

Trede voor trede

Als nieuwe webshop heb je Google Ads nodig voor snel volume. Dan kun je ondertussen mooi aan de slag met SEO. Dat hebben we gedaan en we zagen de grafiek stijgen als een trapleuning. Zo goed, dat onze klant de budgetten voor Google Ads kon afschalen. Op de belangrijkste zoekwoorden met de hoogste zoekvolumes staan we nu op de eerste plek in Google, zoals met ‘trapleuning’ (15.000 zoekopdrachten per maand), trapleuning op maat (450 zoekopdrachten per maand), trapleuning hout (2.500 zoekopdrachten per maand) en trapleuning zwart (5.500 zoekopdrachten per maand). Al die traffic komt nu de winkel binnen. Welkom!

Hoe hoog komen we?

De groei gaat door

Wat is de top voor Trapleuningexpert? Dat gaan we samen ontdekken. Er zit nog genoeg rek in. Niet alleen in Google Ads en SEO, ook in social media. Daar verwachten we de omzet van Trapleuningexpert nog makkelijk te kunnen verdubbelen. Als je een ruim assortiment, hoge kwaliteit, goede service en een scherpe prijs mengt met onze inzet op online marketing, verover je online snel marktaandeel. Daar waarschuwen we ook graag voor, want je moet de groei wél aankunnen. Daar is al iemand voor aangenomen, maar is het genoeg? The only way is up!

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes