Nieuwbouw

Om op te bouwen

Bij Van Viegen kun je alles in huis halen om je bouwproject zelf te doen, maar je kunt je project van hout ook op maat laten maken. Van overkapping tot tuinhuis. Van Viegen werkte met een ander bureau voor online marketing, maar de resultaten bleven achter. In april 2021 kwam het bedrijf – op aanraden van twee andere klanten – bij Hoysem terecht. Wij stonden natuurlijk klaar om de zaag erin te zetten en Van Viegen eens écht te laten vliegen. Met SEO én een nieuwe shop.

Dat we in zijn gegaan op het advies om met Hoysem in zee te gaan is de beste beslissing die op ons op online marketing gebied kon overkomen. Aan werkelijk alles wordt gedacht en het resultaat mag er zeker zijn. Marcel

Gestructureerde SEO

Natuurlijk groeien

We gingen als echte bouwers te werk: eerst een stevig fundament, dan de details en uiteindelijk het resultaat. We namen de structuur van de webshop onder handen en richtten die opnieuw in voor betere vindbaarheid in Google. Daar moet elke webshop even van bijkomen, dus zagen we eerst een daling – om vanuit daar sterk te stijgen. Van Viegen kwam bij ons met 42 top 3-posities in Google, Hoysem heeft dat aantal opgeschroefd naar 307. Met als resultaat: 75% meer bezoekers uit SEO en 110% organische omzetgroei.

Webshop op Lightspeed

Samen doorbouwen

Van Viegen had de webshop laten bouwen op WooCommerce. Een prima platform, dat helaas niet goed werkte voor Van Viegen. Als partner van Lightspeed hielpen wij ze met de overstap naar dit sterke e-commerceplatform. Met snellere laadtijden, makkelijker onderhoud en voordeligere tarieven is Van Viegen op alle fronten beter uit. Nóg een plus: Hoysem kent Lightspeed door en door, dus passen we alle optimalisaties toe in UX en CRO en kan Van Viegen met ons door blijven bouwen.

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes