E-mail marketing uitbesteden? Slim

Win klanten aan alle kanten

E-mailmarketing uitbesteden is al snel een slimme zet. Het is namelijk een vak apart. Verkeerd ingerichte e-mailcampagnes kunnen je flink wat geld kosten, maar als je ze slim inricht, kunnen ze juist geld opleveren. En weet je wat het mooie is? E-mail is ook nog eens een van de goedkoopste en meest effectieve kanalen in je online marketingmix, als je het goed doet.

Als je het goed aanpakt, stromen de klanten binnen. Want met e-mailmarketing bereik je niet alleen je huidige klanten, maar ook potentiële klanten die zich hebben aangemeld voor je mails. Met de juiste stromen en inhoud kun je zo meer bezoekers naar je webshop trekken en ervoor zorgen dat bestaande klanten keer op keer terugkomen. Het is goed meetbaar, makkelijk schaalbaar en met een ROI waar je ‘U’ tegen zegt.

Zo zetten we e-mailmarketing in voor jou

Meer dan de maandelijkse nieuwsbrief

Bij Hoysem gaan we al jaren vol gas voor webshops die hun e-mailmarketing willen uitbesteden. We automatiseren volop met strategieën die bewezen effectief zijn. Met slimme segmentaties en sterke flows zorgen we ervoor dat je e-mailmarketing als een goed geoliede machine loopt.

We beginnen met het technisch goed inrichten van de juiste software. We knallen met templates, strakke klantenlijsten en campagnes die recht op jouw doelen afgaan. Ook aan de voorkant doen we ons werk: we optimaliseren de opt-ins en zorgen ervoor dat jouw inschrijvers e-mails ontvangen die doen wat ze moeten doen. Klaar? Tuurlijk niet. Je data vertellen ons hoe goed of slecht het gaat. Daar kijken we naar en testen we mee. Go for it?

E-commerce marketing

Zoals het hoort

Zonde hè? Als de resultaten je wéér teleurstellen. Ligt het aan je eigen verwachtingen? Of aan je huidige online marketing bureau? Eén ding is zeker. Je bent er klaar mee. Tijd voor het echte werk. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Ready om je e-commerce strategie naar een hoger level te brengen? Laat van je horen!

Geen wurgcontracten

Eerlijke tarieven

Transparante werkwijze

15+ jaar ervaring

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes