E-mail marketing uitbesteden? Slim

Win klanten aan alle kanten

E-mailmarketing uitbesteden is al snel een slimme zet. Want e-mailmarketing is een vak. Verkeerd ingerichte e-mailcampagnes kosten je geld, slim ingerichte campagnes leveren je geld op. Bovendien is e-mail één van de voordeligste en effectieve kanalen die je kunt inzetten in je online marketingmix. Als je het goed doet.

Dan krijg je klanten aan alle kanten. Want met e-mailmarketing bereik je niet alleen bestaande klanten, ook potentiële klanten die zich hebben ingeschreven voor je mail(s). Met de juiste flows en content kun je zo meer leads naar je website verwelkomen én herhaalaankopen van bestaande klanten. Goed meetbaar, goed schaalbaar en met een ROI waar je ‘u’ tegen zegt.

Zo zetten we e-mailmarketing in voor jou

Alles op automatisme

Met Hoysem maken we ons al jaren sterk voor websites die hun e-mailmarketing uitbesteden. We automatiseren volop met strategieën die bewezen effectief zijn. Ook in e-mail automation. Met slimme segmentaties en sterke flows laten we je e-mailmarketing draaien als een geoliede machine.

We beginnen bij het technisch goed inrichten van de juiste tooling. We stellen goede e-mail templates op, richten je lijsten strak in en maken campagnes die recht op jouw doelen afgaan. Ook aan de voorkant doen we ons werk: we optimaliseren de opt-ins en zorgen ervoor dat jouw inschrijvers e-mails ontvangen die doen wat ze moeten doen. Klaar? Tuurlijk niet. Je data vertellen ons hoe goed of slecht het gaat. Daar kijken we naar en testen we mee. Go?

Eerlijke online marketing

Zoals het hoort

Zonde hè? Als de resultaten van je online marketing je wéér teleurstellen. Ligt het aan je eigen verwachtingen? Of aan je huidige online marketing bureau? Eén ding is zeker. Je bent er klaar mee. Tijd voor het echte werk. Want als echt bedrijf wil je ook echte online marketing. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet weer teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Flexibele contracten

Eerlijke tarieven

Transparante werkwijze

10+ jaar ervaring

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

Eerlijke online marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes