Efficiënt adverteren op social media

Bepaal zelf je budget, je doel en je doelgroep

Iedereen zit op social media. Jouw doelgroep dus ook. Wil je jouw naamsbekendheid vergroten of nieuwe klanten winnen? Dan moet je daar zijn waar ze zitten. Met social media adverteren bepaal je zelf wie je wil bereiken, wat je wil bereiken en voor hoeveel budget.

Met Hoysem helpen we je alles uit jouw advertentiebudget te halen voor Facebook en Instagram. We bepalen samen met jou je doelen en KPI’s en adviseren je op welke sociale kanalen je moet adverteren. Dan kaderen we je doelgroep af op leeftijd, locatie en interesses om elke euro zo efficiënt mogelijk in te zetten. Tekst en beeld klaar? Scrollen maar.

Zo pakken we social ads aan

Testen, testen, testen

Kijk. Dat is nou het mooie aan adverteren op social media. Je maakt gebruik van een enorme schat aan data voor het samenstellen van je doelgroep. En als je campagne draait, zie je precies hoe het gaat. Zo kun je continu bijsturen en bijschaven. En dat is dan ook wat we voor je doen met Hoysem.

We zetten je campagnes op en testen wat wel en niet werkt. Moeten we doelgroepselecties aanpassen? Of kan je advertentie sterker in tekst en beeld? We testen meerdere varianten om te kijken welke social ads jou het meeste resultaat opleveren. En daar pakken we op door.

Eerlijke online marketing

Zoals het hoort

Zonde hè? Als de resultaten van je online marketing je wéér teleurstellen. Ligt het aan je eigen verwachtingen? Of aan je huidige online marketing bureau? Eén ding is zeker. Je bent er klaar mee. Tijd voor het echte werk. Want als echt bedrijf wil je ook echte online marketing. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Je weet dat eerlijk ook hard kan zijn. Anders. Af en toe zelfs een ‘nee’. Maar je weet ook dat eerlijkheid je niet weer teleurstelt. Want eerlijkheid duurt het langst en scoort het hoogst.

Flexibele contracten

Eerlijke tarieven

Transparante werkwijze

10+ jaar ervaring

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

Eerlijke online marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes