Samen bouwen aan online resultaat.

Met SEO, Google Ads en CRO.

In 2019 werd De Jong Handelsonderneming klant van Molders Media. De eerste en beste kansen lagen in SEO en Google Ads, dus daar wilden we samen een stevig fundament voor bouwen. Dat lukte nog beter dan we als doel hadden gesteld. Op meerdere producten wisten we hoge posities in Google te veroveren, met als gevolg meer traffic en conversie. Een voorbeeld? Op douglas hout rankt De Jong Handelsonderneming nu op de bovenste plaatsen. Samen met onze inspanningen voor Google Ads keerde elke euro er zo’n 51 uit. Door het dak!

Molders Media is van het doorpakken en zijn erg pro-actief. De resultaten die geboekt worden zijn niet normaal. Geen 9 tot 5 mentaliteit en niets is te veel voor ze! Anton
128%

groei in orders

165%

groei in omzet

41%

groei in bezoekers

Het eerlijke verhaal.

Zo begon het.

De Jong Handelsonderneming besteedde de online marketing eerst uit aan een ander bureau. Toen het bedrijf klant wilde worden bij Molders Media, hebben we dat in eerste instantie geweigerd omdat ze ook betonproducten voerden – en dat zou in de weg kunnen zitten voor onze klant Betondingen. Bij een totaalpakket krijgen onze klanten het alleenrecht. Met goede afspraken onder elkaar zijn we toch samen gaan werken: we richten ons op alle producten behalve beton.

Samen de hoogte in.

Op een stevig fundament.

De Jong Handelsonderneming is tevreden, maar dat zijn wij natuurlijk nooit. Elk jaar kunnen we nieuwe stappen zetten om meer resultaat te halen uit online marketing. Zo staat een vernieuwde webshop in de steigers met sterkere CRO en gaan we social media inzetten. Dat we hoog kunnen bouwen, is duidelijk. Het uitzicht is nu al mooi, de vooruitzichten nog mooier.

Jessica

Marketing strategist

Honest online marketing

Challenge us!

Partners whose actions speak louder than words