Van second opinion naar samen scoren.

Met SEO, Google Ads en CRO.

In 2020 kregen we een mailtje van Deurklinkenshop, naar aanleiding van onze goede referenties. Of we een second opinion wilden doen op de Google Ads. Sindsdien werken we structureel samen en pakken we nog meer op. Want met de sterk gestegen advertentiekosten is werken aan SEO niet langer alleen maar goed, maar hard nodig. Ondanks dat de kosten per klik veel duurder zijn geworden (meer dan verdubbeld), haalden we een net conversiepercentage van 6% met Google Ads. Toch zien we dat adverteren steeds minder rendabel is. Daarom bouwen we door op stevige SEO met nieuwe categoriepagina’s. Bijkomend voordeel? Deurklinkenshop kan veel gerichter adverteren en zo de totale resultaten lekker opschroeven.

Bij Molders Media zit je goed voor alles wat bij online marketing komt kijken. Eerlijk en kijkt kritisch naar alle kanalen die we inzetten. Enorm veel verstand van hun vakgebied. Tim
101%

groei in orders

61%

groei in omzet

74%

groei in bezoekers

Het eerlijke verhaal.

Zo begon het.

Deurklinkenshop had een ander bureau voor Google Ads, maar klopte bij ons aan voor een kritische en eerlijke blik. Die krijg je altijd van ons. Wij vonden dan ook eerlijk dat het toenmalige bureau het goed deed, maar het altijd beter kon. De statistieken voor Google Ads waren goed, maar het rendement liep terug. Tijd voor een andere strategie dus. Met onder meer efficiëntere campagnes én betere SEO houden we het rendement op de rit.

Nieuwe deuren openen.

Naar nieuwe hoogten.

Hoe dan ook, de rest is geschiedenis. Na onze succesvolle inzet op Google Ads, is onze strategie nu gericht op het afschalen ervan en het verstevigen van het SEO-fundament. Met die inzet gaan we meer rendement halen uit advertising en werken we aan betere vindbaarheid en meer bezoekers op lange termijn. Ook verkennen we de deuren naar marketplaces. optimaliseren we de webshop met CRO en geven we het aanbod voor B2B vorm. En we blijven testen. Maar dat is een open deur.

Jessica

Marketing strategist

Honest online marketing

Challenge us!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Partners whose actions speak louder than words