Van SEO naar MAX e-commerce.

Zo ziet 6 jaar groei eruit.

Betondingen klopte in 2015 aan bij Molders Media. In eerste instantie om beter te scoren op SEO. Zes jaar later halen we voor Betondingen nog steeds alles uit online marketing, maar nu voor alle kanalen met MAX e-commerce: SEO, Google Ads, retargeting, social media, CRO en e-mailmarketing. In die 6 jaar zijn we als bureau en opdrachtgever met elkaar meegegroeid. Wat we van Betondingen horen? Dat we hun verwachtingen overtreffen, over de doelstellingen heen gaan en eerlijke prijzen vragen. En als je dan de omzet bijna 14 keer over de kop laat gaan kun je niet anders dan tevreden zijn toch?

Elk jaar gaan we dik over onze doelstellingen heen. Werken al 6 jaar met volle tevredenheid met Molders Media en hebben ons nog nooit teleurgesteld! Er is geen betere online partner te vinden. Dirk
1408%

groei in orders

1357%

groei in omzet

802%

groei in bezoekers

Het eerlijke verhaal.

Zo begon het.

Betondingen werkte al met een ander online marketing bureau, maar ze hadden regelmatig een andere partij nodig om aanpassingen te doen aan de webshop. Toen kwamen wij in beeld. Eerlijkheid scoort het hoogst is ons motto – en dat werd meteen gewaardeerd. Al snel werkten we ook voor de online marketing samen en hebben we dat vertrouwen nog nooit beschaamd. Dat zie je terug in de resultaten.

Constante groei.

Jaar in, jaar uit.

We begonnen met SEO en de scores gingen skyhigh. Toen pakten we ook de Google Ads en retargeting aan. En vervolgens ook de andere instrumenten. Zo boekten we elk jaar constante groei, met als klapper 2020. Toen zijn alle remmen losgegaan. En wat moet je dan nog als je marktleider bent geworden? Nou, nog genoeg! We gaan onder meer werken aan nog meer bekendheid en inspiratie, zodat we nog meer vraag stimuleren. Stilzitten is geen optie.

Jessica

Marketing strategist

Honest online marketing

Challenge us!

Partners whose actions speak louder than words