Ben jij een e-commerce pro die ook nog eens dol is op Spanje? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou bij Hoysem!

Als strategische (e-commerce) marketeer bij ons bedenk je de meest geweldige e-commerce strategieën. Van SEO tot Google Ads en Meta Ads, jij kent het allemaal als je broekzak. En natuurlijk ben je ook een geboren leider om het team aan te sturen of te ondersteunen!

Je gaat aan de slag met het uitdenken en uitvoeren van topstrategieën voor onze klanten. Maar wees gerust, je mag zelf ook aan de knoppen draaien. En dan hebben we het over strategieën waar de concurrentie geen schijn van kans heeft!

Dit hebben we je te bieden:

Wel zo fijn om alvast te weten

Je krijgt natuurlijk ook een flinke dosis vitamine D van de zon (just kidding). En er zijn nog veel meer voordelen die wij en Spanje te bieden hebben. Maar hier zijn de belangrijkste:

  • Een gezellige werksfeer in ons jonge team, gevestigd in het zonnige Benidorm.
  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3250,- per maand op je rekening (netto dus), afhankelijk van jouw ervaring natuurlijk.
  • Minimaal 30 vrije dagen per jaar, inclusief feestdagen.
  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

We helpen je natuurlijk ook met het regelen van je NIE-nummer en alle andere benodigde papieren hier in Spanje, als je die nog niet hebt tenminste!

Dit zijn je belangrijkste taken

Werk aan de (web)winkel

Natuurlijk hebben we ook bepaalde verwachtingen van jou! Dit zijn de belangrijkste dingen die je bij Hoysem gaat doen:

  • Contacten met klanten onderhouden: je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt ervoor dat hun behoeften en wensen altijd centraal staan. Je bouwt sterke relaties op en zorgt voor een uitstekende klantbeleving.
  • Het bedenken en uitvoeren van de dikste strategieën: je bent creatief en strategisch ingesteld. Je analyseert markttrends, concurrentie en klantgedrag om innovatieve en effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren die onze klanten naar nieuwe hoogten brengen.
  • Het team aansturen of ondersteunen: als een geboren leider geef je richting aan ons team. Je motiveert en inspireert teamleden, deelt jouw kennis en ervaring en zorgt ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Of je springt bij waar nodig om het team te ondersteunen en te zorgen voor een soepele uitvoering van projecten.

Om te solliciteren voor deze functie, heb je minimaal 3 jaar ervaring nodig in e-commerce (SEO, Google Ads, GA4, GTM en Meta Ads). Dus, zin in een nieuwe uitdaging onder de Spaanse zon? Stuur dan snel je CV en een motivatie naar [email protected].

¡Hasta pronto!

E-commerce marketing

Zoals het hoort

Zonde hè? Als de resultaten je wéér teleurstellen. Ligt het aan je eigen verwachtingen? Of aan je huidige online marketing bureau? Eén ding is zeker. Je bent er klaar mee. Tijd voor het echte werk. Zonder bullsh*t, mét eerlijk advies. Ready om je e-commerce strategie naar een hoger level te brengen? Laat van je horen!

Geen wurgcontracten

Eerlijke tarieven

Transparante werkwijze

15+ jaar ervaring

Hoysem scoort niet
voor niets een:

VoerOnline
Sleepfast
Motorcycles United
Megadump
Hotspot Titanium
Herbalife
Furnea
Fleurdirect
Deurklinkenshop
Daelmans
Condoom Anoniem
Buurman & Buurman
Boozyshop
Betondingen
Beachim
Barefoot & More

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes