Van social naar MAX e-commerce.

Zo ziet 2 jaar groei eruit.

Barefoot & More werkt sinds 2019 met Molders Media. We houden van snel scoren om daarna samen structureel te blijven winnen. Dat lieten we zien. We zetten social media serieus in en dat had meteen effect. Daarna gingen we met Google Ads aan de slag, met dezelfde uitschieters. De omzet verviervoudigde. Vanuit die lekkere groei konden we met ons MAX e-commerce pakket werken aan alle andere kanalen van de webshop. Met een betere structuur, effectievere landingspagina’s en scherpere targeting doet Barefoot & More nu mee met de grote schoenen webshops die we allemaal kennen.

Wil je echt doorpakken met je online verkoop schakel Molders Media dan in voor je online marketing. Met hun no-nonsense aanpak maken ze waar wat ze beloven. Vincent
492%

groei in orders

478%

groei in omzet

250%

groei in bezoekers

Het eerlijke verhaal.

Zo begon het.

Een klant van ons had ons aanbevolen bij Barefoot & More. Dat vinden we natuurlijk de allermooiste reclame. Maar geen vanzelfsprekendheid om samen te werken. Dat bleek, want volgens ons had Barefoot & More nog huiswerk te doen vóórdat wij aan de slag wilden gaan. Pas toen de webshop in orde was, kon het feest beginnen. En nog steeds bleven we kritisch. Want je huurt ons niet in om jouw mening door te voeren, je huurt ons in voor resultaat. Dat krijg je.

Grotere maten.

Zo werken we samen.

Barefoot & More is in twee jaar tijd explosief gegroeid en kan nu met de ‘grotere maten’ meespelen. Vanuit de stevige basis die we hebben opgebouwd kunnen we hard blijven groeien en het samenspel in MAX e-commerce blijven benutten. Kansen zien en er meteen werk van maken. Daarom zijn wij in onze samenwerking ook ‘grotere maten’ geworden.

Jessica

Marketing strategist

Honest online marketing

Challenge us!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Partners whose actions speak louder than words