Scoren met SEO.

1 euro erin, 62 eruit.

Sinds 2020 leunt Trapleuningexpert.nl op de online marketing-diensten van Molders Media. Vanaf de live-gang van de nieuwe webshop zijn we gestart met scoren. Eerst door het budget van Google Ads slimmer in te zetten, daarna door SEO aan te pakken. Van aansturing op content tot linkbuilding. Al snel bereikten we met Trapleuningexpert.nl de eerste posities in Google op belangrijke keywords en is het bedrijf marktleider op deze termen. En dat in maar 2 jaar! Even voor de beeldvorming: onze SEO-inspanningen leveren nu 1500+ conversies per jaar op. Helemaal organisch. Voor elke euro die we erin stoppen komt er 62 uit.

Sinds de samenwerking met Molders Media is ons bedrijf non-stop gegroeid. Het resultaat? We moeten nu hard op zoek naar extra personeel. En dat binnen een kleine twee jaar. Teun
1500+

orders per jaar

61900%

ROI

103

top 3 posities

Het eerlijke verhaal.

Zo begon het.

In 2020 ging de nieuwe webshop van Trapleuningexpert.nl live en doet Molders Media de online marketing. Sindsdien maakt het bedrijf naam. Logisch. Als je een ruim assortiment, hoge kwaliteit, goede service en een scherpe prijs mengt met onze inzet op online marketing, verover je online snel marktaandeel. Daar waarschuwen we ook graag voor, want je moet de groei wél aankunnen.

Met de trap omhoog.

Naar de bovenste verdieping.

Wat is de top voor Trapleuningexpert.nl? Dat gaan we samen ontdekken. Er zit nog genoeg rek in. Niet alleen in Google Ads en SEO, ook in social media. Daar verwachten we de omzet van Trapleuningexpert.nl nog makkelijk te kunnen verdubbelen. Er is al iemand aangenomen om de groei aan te kunnen, maar is het genoeg? The only way is up!

Jessica

Marketing strategist

Honest online marketing

Challenge us!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Partners whose actions speak louder than words