Het ideale hoofdmenu

Voor dieren én bezoekers

VoerOnline verkoopt hondenvoer, kattenvoer, voedingssupplementen en snacks. Een breed assortiment, dus ook een groot navigatiemenu met veel categorieën en merken. Die zaten in de oude structuur verstopt in diepliggende sub-submenu’s. Niet overzichtelijk voor bezoekers en al helemaal niet voor Google. Een hele kluif om dat te veranderen, maar met resultaat. Hoysem draaide het om voor VoerOnline, dat nu op alle producten beter vindbaar is.

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Hoysem en zou ze aanbevelen aan iedereen die zijn of haar online zichtbaarheid wil vergroten. JP

Succes in SEO

Alles klopt

Bij zoekmachine optimalisatie gaan we grondig te werk. We zetten in op linkbuilding voor meer autoriteit, op content en techniek voor makkelijke vindbaarheid. Als alles klopt, kan een goede structuur van je webshop het verschil maken. Dat laat deze case zien. Door het menu hardcoded in te richten, staat elke categorie op de voorgrond voor Google en is het gebruiksvriendelijk voor bezoekers. Nu is VoerOnline vindbaarder voor zowel merkzoekers als oriënterende baasjes. En dat zien we terug in de resultaten.

Nieuwe look

Voer voor klanten

Samen maken we het dierenliefhebbers zo makkelijk mogelijk om te bestellen. Met een vernieuwde look en betere inrichting van de webshop laten we geen kans onbenut om overtuigingsprincipes toe te passen. De webshop laat bezoekers al watertanden. Hun katten en honden gaan dat ook doen als de bestelling binnen is. Wij vinden deze case voer voor veel webshops: wanneer mogen wij kritisch kijken naar jouw structuur?

Bekijk meer cases

Ontdek hoe én hoe hard andere bedrijven zijn gegroeid met Hoysem. Zijn we een match?

Jessica

Marketing strateeg

E-commerce marketing

Daag ons uit!

Partners zonder praatjes